Kokketræf

Tirs. d. 23. september 2025  - sted følger

 

Syv af landsdelens bedste køkkenteams fra Ho Kro, Café Stranden, Hr. Skov, Høfde4, Arnbjerg Pavillonen, Dine & Wine og Nymindegab Kro laver hver deres ret med udgangspunkt i svampe til denne enestående aften. Overskuddet går til konkurrencer for kokkeelever tilknyttet Rybners i Esbjerg.

Syv fantastiske retter med specielt udvalgt vinmenu til 1.600,- kr.

Spiseoplevelser langs vestkysten

Også i år kan du spise veltilberedte svampe på egnens bedste spisesteder - så snart det er på plads kan du læse her, hvilke restauranter der tilbyder en speciel svamperet.

Værtspar Claus Skov og Henny Dahl
Hr. Skov, Blåvand

Blåvand

Hr. Skov

 

Hr. Skov, Blåvandvej 37 A, 6857 Blåvand

BESTIL BORD: +45 7527 8500

HENNE STRAND

Café Stranden

Café Stranden, Strandvejen 490, 6854 Henne

BESTIL BORD: + 45 75 25 41 00

Værtspar på Ho Kro Christina Pagaard Thomsen og Mads Uhre Schmidt

HO

Ho Kro

Ho Kro, Hovej 34, 6857 Blåvand

BESTIL BORD: +45 75 27 90 44

VARDE

Arnbjerg Pavillonen

 

Restaurant Gro, Arnbjerg Pavillonen, Arnbjergalle 2, 6800 Varde

BESTIL BORD: +45 75 21 11 00

 

Nymindegab

Nymindegab Kro

 

Nymindegab Kro, Vesterhavsvej 327, 6830 Nymindegab

BESTIL BORD: +45 75 28 92 11

Blåvand

Høfde 4

 

Høfde 4, Hvidbjerg Strandvej 27, 6857 Blåvand

BESTIL BORD: +45 75 27 90 89

Vejers Strand

Restaurant Vesterled

 

Restaurant Vesterled, Vejers Havvej 70, 6853 Vejers Strand

Bestil bord på 7527 6767

 

Vejers Strand

Restaurant Dine & Wine

Restaurant Dine & Wine, Vejers Havvej 19C, 6853 Vejers Strand

Bestil bord på +45 5353 9339

En god opskrift

Chefens pastaret med kantareller

Die "Hyggelige" Dänen, Vejers Strand

Til 4 personer

500 g frisk pasta

100 g bacon

300 g kantareller

50 g smør

1- 3 forårsløg

1 dl hakket frisk persille

1 dl hvidvin

2 dl fløde

100 g parmesan


Skær bacon i mindre stykker og steg. Læg til side.

Hak og svits en forårsløg i smør. Kom de rensede kantareller i. Lad løg og kantareller hygge sig i gryden i fem minutter.
Kom hvidvin og fløde i. Lad retten stå og simre i fem minutter. Smag til med salt og peber.

Kog pastaen. Bland kantarel-blandingen, pastaen og parmesan i en gryde.
Server og top med bacon og hakket persille

 

Arrangører

Svampeugen arrangeres af Nordsee Holidays i samarbejde med NaturKulturVarde og er sponsoreret af: Die Hyggelige Dänen og Feriekompagniet.