Tirs. d. 23. september 2025 - sted følger
Syv af landsdelens bedste køkkenteams fra Ho Kro, Café Stranden, Hr. Skov, Høfde4, Arnbjerg Pavillonen, Dine & Wine og Nymindegab Kro laver hver deres ret med udgangspunkt i svampe til denne enestående aften. Overskuddet går til konkurrencer for kokkeelever tilknyttet Rybners i Esbjerg.
Syv fantastiske retter med specielt udvalgt vinmenu til 1.600,- kr.
Også i år kan du spise veltilberedte svampe på egnens bedste spisesteder - så snart det er på plads kan du læse her, hvilke restauranter der tilbyder en speciel svamperet.
VARDE
Arnbjerg Pavillonen
Nymindegab
Nymindegab Kro
Vejers Strand
Restaurant Vesterled
Vejers Strand
Restaurant Dine & Wine
Restaurant Dine & Wine, Vejers Havvej 19C, 6853 Vejers Strand
Bestil bord på +45 5353 9339
En god opskrift
Chefens pastaret med kantareller
Die "Hyggelige" Dänen, Vejers Strand
Til 4 personer
500 g frisk pasta
100 g bacon
300 g kantareller
50 g smør
1- 3 forårsløg
1 dl hakket frisk persille
1 dl hvidvin
2 dl fløde
100 g parmesan
Skær bacon i mindre stykker og steg. Læg til side.
Hak og svits en forårsløg i smør. Kom de rensede kantareller i. Lad løg og kantareller hygge sig i gryden i fem minutter.
Kom hvidvin og fløde i. Lad retten stå og simre i fem minutter. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen. Bland kantarel-blandingen, pastaen og parmesan i en gryde.
Server og top med bacon og hakket persille
Arrangører
Svampeugen arrangeres af Nordsee Holidays i samarbejde med NaturKulturVarde og er sponsoreret af: Die Hyggelige Dänen og Feriekompagniet.