kokketræf velgørenhedsmiddag

TIRSDAG DEN 8. SEPTEMBER 2020 Ho Kro

 

Nogle af landsdelens bedste køkkenteams fra Ho Kro, Café Stranden, Hr. Skov, Høfde4, og restaurant Von Lügenhals laver hver deres ret med udgangspunkt i svampe til denne enestående aften. Overskuddet går til konkurrencer for kokkeelever tilknyttet Rybners i Esbjerg.

7 retter 1.295,- inkl. vinmenu

Køb billet her

Spiseoplevelser langs vestkysten

Spis veltilberedte svampe på egnens bedste spisesteder.

HENNE STRAND

Café Stranden


SÆRMENU: HOVEDRET

Rørt kalvetartar med skovens svampe, urter og pommes

195 kr

Dessert kan tilkøbes


Café Stranden, Strandvejen 490, 6854 Henne

Værtspar på Ho Kro Christina Pagaard Thomsen og Mads Uhre Schmidt

HO

Ho Kro


  • 7 kokke velgørenhedsmiddag afholdes ved Ho Kro
    d. 8. september 2020

  • 7 lækre retter med udgangspunkt i svampe


Ho Kro, Hovej 34, 6857 Blåvand

Booking +45 7527 9044

NYMINDEGAB

Nymindegab Kro


Tartelet med brissel, svampe & trøffel

Kr. 130,-


Nymindegab Kro, Vesterhavsvej 327, Nymindegab

Bestil bord på 7528 9211

En god opskrift

Chefens pastaret med kantareller

Die "Hyggelige" Dänen, Vejers Strand

Til 4 personer

500 g frisk pasta

100 g bacon

300 g kantareller

50 g smør

1- 3 forårsløg

1 dl hakket frisk persille

1 dl hvidvin

2 dl fløde

100 g parmesan


Skær bacon i mindre stykker og steg. Læg til side.

Hak og svits en forårsløg i smør. Kom de rensede kantareller i. Lad løg og kantareller hygge sig i gryden i fem minutter.
Kom hvidvin og fløde i. Lad retten stå og simre i fem minutter. Smag til med salt og peber.

Kog pastaen. Bland kantarel-blandingen, pastaen og parmesan i en gryde.
Server og top med bacon og hakket persille

 

Tak til

Vores sponsorer

Svampeugen arrangeres af Sydvestjyske Smagsoplevelser i samarbejde med NaturKulturVarde og er sponsoreret af: Købmand Hansens Feriehusudlejning, Die Hyggelige Dänen og Feriekompagniet.