kokketræf / velgørenhedsmiddag

Det nøjagtige tidspunkt vil blive fastlagt og meldt ud hurtigst muligt i løbet af foråret

 

Seks af landsdelens bedste køkkenteams fra Ho Kro, Café Stranden, Hr. Skov, Høfde4, Arnbjerg Pavillonen og restaurant Nymindegab Kro laver hver deres ret med udgangspunkt i svampe til denne enestående aften. Overskuddet går til konkurrencer for kokkeelever tilknyttet Rybners i Esbjerg.

Seks fantastiske retter med specielt udvalgt vinmenu til 1.295,- kr.

Køb billetter her

Spiseoplevelser langs vestkysten

Også i år kan du spise veltilberedte svampe på egnens bedste spisesteder - så snart det er på plads kan du læse her, hvilke restauranter der tilbyder et specielt svamperet.

Værtspar Claus Skov og Henny Dahl
Hr. Skov, Blåvand

Blåvand

Hr. Skov


 

  • kokketræf/ velgørenhedsmiddag afholdes ved Hr. Skov - nøjagtigt tidspunkt vil blive fastlagt og meldt ud hurtigst muligt
  • 6 lækre retter med udgangspunkt i svampe

 


Hr. Skov, Blåvandvej 37 A, 6857 Blåvand

BESTIL BORD: +45 7527 8500

HENNE STRAND

Café Stranden


 

  • deltager i velgørenhedsmiddag som afholdes ved Hr. Skov 

 


Café Stranden, Strandvejen 490, 6854 Henne

BESTIL BORD: + 45 75 25 41 00

Værtspar på Ho Kro Christina Pagaard Thomsen og Mads Uhre Schmidt

HO

Ho Kro


 

  • deltager i velgørenhedsmiddag som afholdes ved Hr. Skov

 


Ho Kro, Hovej 34, 6857 Blåvand

BESTIL BORD: +45 75 27 90 44

VARDE

Arnbjerg Pavillonen


 

  • deltager i velgørenhedsmiddag som afholdes ved Hr. Skov 


Arnbjerg Pavillonen, Arnbjergalle 2, 6800 Varde

BESTIL BORD: +45 75 21 11 00

 

Nymindegab

Nymindegab Kro


 

  • deltager i velgørenhedsmiddag som afholdes ved Hr. Skov 

 


Nymindegab Kro, Vesterhavsvej 327, 6830 Nymindegab

BESTIL BORD: +45 75 28 92 11

Blåvand

Høfde 4


 

  • deltager i velgørenhedsmiddag som afholdes ved Hr. Skov 

 


Høfde 4, Hvidbjerg Strandvej 27, 6857 Blåvand

BESTIL BORD: +45 75 27 90 89

Vejers Strand

Restaurant Vesterled


Svampeuge "Die Hyggelige Menu uge 37"

  • Cremet svampesuppe, Trøffel og ristet bacon
    Serveres med hjemmebagt brød og arla unika smør
  • Helstegt oksefilet
    Mix af svampe, stegte kartofler og trøffelsauce

Pris: 299,-


Restaurant Vesterled, Vejers Havvej 70, 6853 Vejers Strand

Bestil bord på 7527 6767

 

En god opskrift

Chefens pastaret med kantareller

Die "Hyggelige" Dänen, Vejers Strand

Til 4 personer

500 g frisk pasta

100 g bacon

300 g kantareller

50 g smør

1- 3 forårsløg

1 dl hakket frisk persille

1 dl hvidvin

2 dl fløde

100 g parmesan


Skær bacon i mindre stykker og steg. Læg til side.

Hak og svits en forårsløg i smør. Kom de rensede kantareller i. Lad løg og kantareller hygge sig i gryden i fem minutter.
Kom hvidvin og fløde i. Lad retten stå og simre i fem minutter. Smag til med salt og peber.

Kog pastaen. Bland kantarel-blandingen, pastaen og parmesan i en gryde.
Server og top med bacon og hakket persille

 

Arrangører

Svampeugen arrangeres af Nordsee Holidays i samarbejde med NaturKulturVarde og er sponsoreret af: Købmand Hansens Feriehusudlejning, Die Hyggelige Dänen og Feriekompagniet.