Tirs. d. 24. september 2024 på Restaurant Gro, Arnbjerg Pavillionen, Arnbjerg alle 2, 6800 Varde
Syv af landsdelens bedste køkkenteams fra Ho Kro, Café Stranden, Hr. Skov, Høfde4, Arnbjerg Pavillonen, Dine & Wine og Nymindegab Kro laver hver deres ret med udgangspunkt i svampe til denne enestående aften. Overskuddet går til konkurrencer for kokkeelever tilknyttet Rybners i Esbjerg.
Syv fantastiske retter med specielt udvalgt vinmenu til 1.600,- kr.
Billetterne er meget eftertragtede og bliver hurtigt revet væk. Som noget nyt i år har vi besluttet at lave en lodtrækning. Interesserede kan deltage i lodtrækningen, og få muligheden for at købe billet.
Også i år kan du spise veltilberedte svampe på egnens bedste spisesteder - så snart det er på plads kan du læse her, hvilke restauranter der tilbyder en speciel svamperet.
Blåvand
Hr. Skov
Hr. Skov, Blåvandvej 37 A, 6857 Blåvand
BESTIL BORD: +45 7527 8500
HENNE STRAND
Café Stranden
Café Stranden, Strandvejen 490, 6854 Henne
BESTIL BORD: + 45 75 25 41 00
HO
Ho Kro
Ho Kro, Hovej 34, 6857 Blåvand
BESTIL BORD: +45 75 27 90 44
VARDE
Arnbjerg Pavillonen
Restaurant Gro, Arnbjerg Pavillonen, Arnbjergalle 2, 6800 Varde
BESTIL BORD: +45 75 21 11 00
Nymindegab
Nymindegab Kro
Nymindegab Kro, Vesterhavsvej 327, 6830 Nymindegab
BESTIL BORD: +45 75 28 92 11
Blåvand
Høfde 4
Høfde 4, Hvidbjerg Strandvej 27, 6857 Blåvand
BESTIL BORD: +45 75 27 90 89
Vejers Strand
Restaurant Vesterled
Svampeuge "Die Hyggelige Menu uge 37"
2 retter:
Pris: 299,-
Restaurant Vesterled, Vejers Havvej 70, 6853 Vejers Strand
Bestil bord på 7527 6767
Vejers Strand
Restaurant Dine & Wine
Restaurant Dine & Wine, Vejers Havvej 19C, 6853 Vejers Strand
Bestil bord på +45 5353 9339
En god opskrift
Chefens pastaret med kantareller
Die "Hyggelige" Dänen, Vejers Strand
Til 4 personer
500 g frisk pasta
100 g bacon
300 g kantareller
50 g smør
1- 3 forårsløg
1 dl hakket frisk persille
1 dl hvidvin
2 dl fløde
100 g parmesan
Skær bacon i mindre stykker og steg. Læg til side.
Hak og svits en forårsløg i smør. Kom de rensede kantareller i. Lad løg og kantareller hygge sig i gryden i fem minutter.
Kom hvidvin og fløde i. Lad retten stå og simre i fem minutter. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen. Bland kantarel-blandingen, pastaen og parmesan i en gryde.
Server og top med bacon og hakket persille
Arrangører
Svampeugen arrangeres af Nordsee Holidays i samarbejde med NaturKulturVarde og er sponsoreret af: Die Hyggelige Dänen og Feriekompagniet.